Felicitari aniversare casatorie 2021

Trimite-le celor dragi cele mai frumoase mesaje cu prilejul aniversarii casatoriei. Speram sa te bucuri de aceste felicitari aniversare casatorie pe care ti le-am pregatit.

Casnicia este precum o floare. Asa cum o floare are nevoie de apa pentru a creste si a inflori, asa si casnicia are nevoie de iubire pentru a da rod. Iata cele mai frumoase felicitari pe care le poti transmite celor care isi aniverseaza casatoria pentru cupluri.

Felicitari aniversare casatorie – nunta de hartie (1 an)

Iubirea adevarata nu piere niciodata, ea dainuie pentru totdeauna. O iubire ca a voastra nu poate decat sa creasca mai mult cu fiecare zi care trece! Aniversare fericita!

Precum copacul care-si inalta crengile spre cer, asa si iubirea voastra sa se inalte spre cele mai inalte culmi. La multi ani!

Sunteti destinati unul celuilalt! Cu ocazia aniversarii unui an de casatorie va dorim liniste, intelegere si cat mai multe clipe de bucurie. La multi ani, dragii nostri!

Împreuna fiecare clipa devine o bucurie, fiecare obstacol se prabuseste si lumea capata sens. Va doresc ani multi impreuna, plini de dragoste si pace. Aniversare fericita!

felicitari aniversare casatorie

Mesaje aniversare nunta de tinichea (10 ani)

Astazi se implineste un deceniu de cand demonstrati lumii ca impreuna sunteti mai puternici si mai fericiti ca oricand! La multi ani cu armonie, dragoste si zambete pe buze!

Asemenea soarelui care straluceste pe cer, iubirea pe care o purtati unul celuilalt scanteiaza la fel de puternic ca la inceput! La multi ani cu ocazia implinirii a 10 ani de casatorie!

mesaje aniversare nunta 10 ani

La implinirea a 10 ani de casatorie opriti-va pentru o clipa si priviti in urma la tot ceea ce ati construit. Trainicele si frumoasele realizari nu ar fi fost posibile fara iubirea voastra puternica. Aniversare fericita!

Iubirea dintre voi ne inspira in fiecare zi. Legatura dintre voi a devenit mai stransa cu fiecare clipa care s-a scurs din acest deceniu de cand ati hotarat sa va uniti destinele! La multi ani plini de lumina, intelegere si realizari!

Vezi mai multe mesaje frumoase aici.

Felicitari aniversare casatorie – nunta de portelan (20 de ani)

La 20 de ani de când drumurile voastre s-au intersectat, vă doresc nenumarate clipe de fericire impreuna, ani multi imbelsugati, decenii de pace si liniste sufleteasca! Aniversare fericita!

Iubirea voastra a crescut, a rodit si a devenit un exemplu pentru noi. La aniversarea a 20 de ani de casnicie va dorim sanatate si putere pentru a duce mai departe legamantul sfant pe care l-ati facut unul celuilalt!

felicitari aniversare casatorie nunta portelan

Dragostea uneste, nu dezbina, este iertatoare, nu judeca. Dragostea voastra a rezistat timpului si v-a facut mai puternici de fiecare data cand viata a pus obstacole in calea voastra. Voi ati depasit greutatile impreuna, tinandu-va de mana! La multi ani fericiti!

Daca iti plac aceste felicitari aniversare casatorie, vezi si: Mesaje de Multumire.

Felicitari aniversare casatorie – nunta de argint (25 de ani)

De 25 de ani iubirea dintre voi ne umple vietile de culoare! La multi ani fericiti si luminati!

De-a lungul anilor ati insutit dragostea dintre voi, ati capatat intelepciune și ati cladit impreuna o casnicie minunata! La multi ani!

Aniversarea a 25 de ani de la casatorie sa va gaseasca fericiti, sanatosi si indragostiti ca in ziua nuntii! La multi ani frumosi impreuna!

felicitari de aniversare 25 de ani

Dragostea este fara de pret, iar darul casniciei voastre este infinit. Cu ocazia implinirii a 25 de ani de la casatorie, va dorim ani multi impreuna, cu pace si momente unice! La multi ani!

Aniversarea casatorie voastre ne ofera prilejul sa celebram iubirea adevarata, clipele fericite și curajul de a infrunta impreuna obstacolele vietii! La multi ani!

Felicitari aniversare casatorie – nunta de aur (50 de ani)

Chiar daca timpul a adaugat riduri fine pe fetele voastre mininate, iar puterile v-au scăzut, iubirea unuia pentru celalalt a crescut si a devenit mai trainica! Aniversare fericita!

felicitari aniversare casatorie 50 ani

Legatura dintre voi este pretioasa și rezistenta precum aurul. La aniversarea a 50 de ani de casatorie va dorim clipe minunate traite alaturi de cei dragi, sanatate si pace in suflete. La multi ani!

O jumatate de secol a zburat
Dar iubirea voastra a rezistat
50 de ani de respect, daruire si afectiune
Casnicia voastar este o minune.
Aniversare fericita!

Daca vrei sa vii cu un cadou pe langa aceste felicitari aniversare casatorie, cu flori nu dai gres niciodata. Arunca o privire aici.