Felicitari de Craciun 2020

Felicitari de Craciun: Sarbatorile ne aduc pe toti impreuna. Este timpul perfect al anului pentru a le ura celorlalti o vorba buna, din toata inima.

Toti cei dragi tie, incluzand prietenii, familia, iubita, iubitul, rudele, colegi sunt obisnuiti cu niste urari de Craciun super calde din partea ta. Nu rata aceasta mare oportunitate de a le arata iubirea si caldura pe care o ai un suflet pentru ei. Impartaseste cu toata lumea spiritul Craciunului trimitandu-le o felicitare de Craciun. Ti-am pregatit o lista cu felicitari de Craciun pentru mama si tata, pentru copii, pentru iubita si iubita, si lista continua.

Alege ce crezi ca se potriveste mai bune si surprinde-i cu o felicitare de Craciun!

Pe langa asta, ti-am pregatit si niste idei super cool de cadouri, pe care te invitam sa le vezi aici.

Craciun Fericit

E cea mai frumoasa perioada a anului!

craciun fericit

Bucurati-va de un Craciun fericit, lasati-va inima să fie ușoara.

Va doresc sanatate, fericire, pace si prosperitate dumneavoastra și familiei dumneavoastra in acest Craciun si in Anul Nou care vine.

În mijlocul colindelor de Crăciun, vin fiert, plăcinte si teancuri de cadouri, inima să fie plină de mulțumire și sentimentul unic de bucurie pe care îl aduce Crăciunul.

Sa ai un Craciun stralucitor!

“In ochii copiilor gasim bucuria Craciunului. In inimile lor gasim semnificatia.” – Leland Thomas

Vezi idei de cadouri: Cadouri de Craciun 2020 – Idei

Urari de Craciun

Sper ca sarbatorile de iarna sa te gaseasca plin de pace, bucurie si fericire.

Magia Craciunului sa iti umple cu bucurie fiecare colt al inimii si al casei tale – acum si mereu.

urari de craciun

Craciunul este un sezon al bucuriilor primite din lucrurile simple, care fac viata mai frumoasa. Sa aveti amintiri minunate care va vor atinge permanent inima.

Fie ca sezonul de Crăciun să vă umple casa de bucurie, inima cu dragoste și viața cu râsete. Vă dorim un Crăciun fericit!

Se spune că cel mai bun dintre toate cadourile din jurul oricărui pom de Crăciun este prezența unei familii fericite, toate înfășurate una în cealaltă. Vă doresc un Crăciun fericit înconjurat de familie și multe binecuvântări pentru anul care vine.

Pe langa aceste felicitari de Craciun, te poti inspira pentru cadouri si aici: Cadouri de Craciun 2020 – Idei

Felicitari de Craciun

Crăciunul este deosebit de special atunci când îl petreci cu oameni la care ții, și suntem atât de norocosi că-l putem petrece cu voi! Vă mulțumim că ne-ați primit în casa voastră în aceste sărbători și ne-ați făcut să ne simțim atât de speciali. Craciun Fericit!

Îmi doresc ca fericirea să vă înconjoare în jur cu această ocazie fericită. Simțiți bucuria. Sper că vă veți distra cu prietenii și familia si sa va bucurati de cat mai multe felicitari de Craciun!

felicitari de craciun

Îți doresc cel mai uimitor Crăciun din viața ta! Sa te rogi Domnului să te ajute să fii o persoană mai bună ca niciodată. Dumnezeu să te binecuvânteze mereu.

Fie ca acest Crăciun să fie cel mai strălucitor și mai frumos Crăciun din viața ta. Să găsiți liniștea și bucuria pe care le-ați căutat!

Fie ca acest Crăciun să încheie anul cu o notă veselă și să facă loc unui An Nou proaspăt și luminos. Vă doresc o vacanță magică și fericită.

Mesaje de Craciun

„Cel care nu are Crăciunul în inima lui nu-l va găsi niciodată sub un copac”. – Roy L. Smith

„Magia Crăciunului este tăcută. Nu-l auzi – îl simți. Tu știi asta. Tu o crezi. ” – Kevin Alan Milne

mesaje de craciun

„Crăciunul, copilul meu, este iubirea în acțiune. De fiecare dată când iubim, de fiecare dată când oferim, este Crăciunul. ” – Dale Evans

Binecuvântat este sezonul care angajează întreaga lume într-o conspirație a iubirii.” – Hamilton Scrie Mabie

„Crăciunul este bucurie, bucurie religioasă, o bucurie interioară de lumină și pace.” – Papa Francisc

Mesaje de Craciun Crestine

Domnul Isus sa va umple viața cu bucurie veșnică și fericire nesfârșită. Mă rog pentru un Crăciun plin de dragoste și pace pentru tine și familia ta! Sa va bucurati de cat mai multe felicitari de Craciun!

Fie ca acest an sfânt al Crăciunului să aducă binecuvântarea domnului în casa ta. Fie ca toate dorințele tale să se împlinească și dorințele tale să fie împlinite! Craciun fericit!

Un Crăciun este o răsplată pentru cei care cred în Hristos. Vine cu o promisiune că Hristos nu își va abandona niciodată dragii credinciosi. Craciun Fericit!

mesaje de craciun crestine

Fie ca minunea Crăciunului să vă aducă cea mai mare bucurie și fericire. Dumnezeu să vă dea mulțumire și pace între voi și familia voastră. Să aveți un Crăciun vesel și fericit.

Fii recunoscător pentru toate amintirile dulci pe care ți le-a oferit anul acesta până acum. Fie ca seninatatea si credinta să coboare asupra voastra. Vă doresc un Crăciun fericit și un An Nou fericit.

Cu această ocazie minunată, vreau să știi că ești una dintre cele mai frumoase creații ale lui Dumnezeu și că el nu te va dezamăgi niciodată în viață. Craciun Fericit!

Mesaje de Craciun Amuzante

In acest Craciun, familia ta sa fie functionala si sa-ti fie incluse toate bateriile! Sa va umple mosul cosul cu felicitari de Craciun.

Cel mai bun lucru care ne învață Crăciunul este că poți fi gras, dar totuși poți fi fericit. Uită-te la Moș Crăciun! Craciun Fericit!

mesaje de craciun amuzante

Cine are nevoie de un cadou de Crăciun când are un prieten ca mine? Știu că te simți norocos tot timpul. La cat mai multe felicitari de Craciun!

Imagini de Craciun

Daca ti-au placut aceste felicitari de Craciun, vezi urarile noastre de la multi ani:

Muzica faina de Craciun de pus pe fundal:

In cazul in care nu stii ce cadou sa iei, care sa acompanieze aceste felicitari de Craciun, ti-am pregatit si o lista mare cu idei de cadouri de Craciun pentru iubit, iubita, parinti, prieteni si colegi aici: