La Multi Ani Stefan 2020

La multi ani Stefan: Sfantul Stefan este unul dintre cei mai iubiti si cunoscuti sfinti pe care crestinii il celebreaza an de an. Acesta este praznuit de Biserica Ortodoxa pe 27 decembrie, in cea de-a treia zi dupa Craciun. Sfntul Stefan este cunoascut ca fiind primul martir crestin condamnat de catre autoritatile Iudaice.

Noul Testament ne furnizeaza cele mai importante informatii cu privire la viata sa pioasa, pusa în slujba Domnului. Stefan a fost numit Arhidiacon, rol care presupunea conducerea mai multor diaconi. Prin incercarile sale de de a-i convinge pe oameni sa se converteasca la crestinism, predicand invataturile lui Hristor, Stefan a atras mania fariseilor.

La multi ani Stefan
La multi ani Stefan

La scurt timp dupa numirea sa ca diacon, acesta a fost dus inaintea Sinedriului, consiliu bisericesc, sub acuatia grea de blasfemie la adresa lui Dumnezeu si a lui Moise. Judecat de Caiafa, cel care il supusese interogatoriului si pe Mantuitorul Iisus, Sfantul Stefan a fost gasit vinovat de blasfemie și condamnat a moarte. La aflarea sentintei, Sfantul a raspuns iudeilor: “Iata vad cerurile deschise si pe Fiul Omului stand de-a dreapta lui Dumnezeu”.

Odată scos în afara cetatii, Sfantul Stefan a indurat cu o credinta de nezdruncinat supliciul, dandu-si duhul in timp ce isi cerea iertare pentru cei ce il omorau. Locul in care a fost ingropat Sfantul Stefan a fost descoperit in veacul al V-lea. Crestinii de pretutindeni se pot inchina Lui in cripta bisericii “San Lorenzo fuori le Mura” din Roma, acolo unde au fost asezate in anul 560 moastele sale.

La multi ani Stefan: Pe 27 decembrie aproximativ 400.000 de romani isi serbeaza onomastica. Surprinde-i pe cei dragi cu cele mai calde si sincere urari de La multi ani.

Urari de Sf Stefan. La multi ani Stefan/Stefania

La multi ani Stefan: Toata dragostea mea si cele mai bune urari pentru tine de a petrece ziua Sfantului Stefan si restul saptamnii acesteia de sarbatoare cu pace si bucurie. Sa ai o zi fericita de Sfantul Stefan! La multi ani!

Dacă suntem buni, atunci toti putem crea o lume mai buna! In aceasta zi de Sfantul Stefan, iti doresc fericire si sa raspandesti doar bucurie oamenilor din jurul tau! La multi ani!

La multi ani Stefan

Nu exista nicio problema in a fi om si a face greseli, deoarece sfintii nu ne judeca in functie de greselile noastre, ci de eforturile noastre de a deveni o fiinta mai buna. Cu ocazia onomasticii iti doresc o viata indelungata traita dupa placul lui Dumnezeu! La multi ani, Stefan/Stefania!

Fiecare lucru frumos din aceasta lume se naste dintr-o fapta nobila sau o mare intelepciune. Acestea au fost cele mai mari forte ale Sfantului Stefan caruia ma rog sa iti aduca pace, bucurie si lumina in viata. La multi ani!

Sfantul Stefan, ocrotitorul tau, sa reverse peste tine bucuria unei vieti luminate, traite in pace alaturi de cei pe care ii iubesti. La multi ani Stefania/Stefan!

Dumnezeu, prin propriile sale cai ne provoaca uneori sa purtam luptele si durerea pe care au simtit-o sfintii martiri, dar nu trebuie să renuntam niciodata. În ziua Sfantului mucenic Ștefan, vă doresc curaj in viata, sanatate si putere! La multi ani Stefan/Stefania!

Credinta de a raspandi binele in aceasta lume ne duce cu un pas mai aproape de semenii nostri si de sfintenie. In ziua praznuirii Sfantului Stefan, ocrotitorul dumneavoastra, va doresc sanatate,  bucurie si intelepciune. Sarbatoare binecuvantata alaturi de cei dragi! La multi ani!

De Sfantul Stefan binecuvantat vartos,
Buna este inima curata
De sfinti protejata.  
La multi ani!

Viata Sfantului Stefan sa va inspire, calauzindu-va pasii. Va doresc sanatate, pace si dragoste! Aceasta zi sfanta sa va vie prilej de a petrece clipe minunate alaturi de cei dragi! La multi ani, Stefan! Bogat este sufletul luminos De Sfantul Stefan binecuvantat vartos, Buna este inima curata De sfinti protejata.  La multi ani!

Credinta ta sa fie reinnoită in aceasta zi a sarbatoririi Sfantului Stefan. Sanatate, lumina in suflet si intelepciune! La multi ani!

La multi ani Stefan

Bunatatea este mult mai mare decât orice reguli sau porunci scrise. Fie ca viata ta sa fie binecuvantata cu fericire, bunatate fara de margini si sanatate! La multi ani de Sfantul Stefan!

Cu un profund sentiment de bucurie si recunostinta iti doresc ca in aceasta zi mununata a sarbatoririi numelui sa fii fericit, sanatos si binecuvantat. Sfantul Stefan sa te ocroteasca mereu si sa reverse peste tine cele mai de pret daruri! La multi ani!

In ziua Sfantului Stefan, sa incercam sa ne rugam pentru cele mai curate lucruri: dragostea, bunatatea si grija pe care sper sa le primesti de la Dumnezeu negresit! La multi ani, Stefania!  

Stefaniilor le plac plantele versi si florile. Gasesti aici cateva idei de aranjamente unice.

In aceasta zi de Sfantul Stefan, sper ca toate dorintele sa vi se implineasca, belsugul sa nu va oacoleasca, iar bucuria sa fie o permanenta in dvs.! La multi ani!  

Cu ocazia sarbatoririi onomasticii, va uram din suflet un calduros La multi ani!

Sfantul Stefan sa va ocroteasca toti pasii in viata, sa va daruiasca sanatate si curajul de a infrunta toate obstacolele vietii! La multi ani, Stefan!

Sa ai o credinta puternica, dragoste de semeni si puterea de a infrunta nedreptatile vietii asemenea Sfantului Stefan al carui nume cu demnitate il porti! La multi ani!

La multi ani stefan
La multi ani Stefan

Invata sa ierti si sa uiti, primeste binele in viata ta cu bratele deschise si daruieste-l mai departe, roaga-te cu credinta si spera, asa viata ta va fi una luminata. Sa ai o onomastica fericita!La multi ani!

Viata devine adesea grea si este esential sa ne pastram increderea in Dumnezeu in acele momente grele. Numai el are puterea sa ne conduca pe calea cea dreapta a vietii! La multi ani binecuvantati, sub semnul credintei!

De ziua numelui îţi doresc ca tot binele, toata fericirea si frumusetea sa se reverse in viata ta! La multi ani, Stefania!

Sfantul al carui nume il porti sa te orcoteasca in tot ceasul vietii tale si sa te binecuvinteze cu cele mai de seama daruri: sanatatea, iubirea si familia! La multi ani!

Ziua Sfantului Stefan sa-ti fie prilej de bucurie, de reflectie si de a petrece momente fericite in preajma oamenilor dragi! La multi ani cu sanatate si pace in suflet, Stefan!

Daca vrei sa adaugi un element concret urarii tale, iata cateva idei de cadouri simple si totodata prietenoase cu mediul inconjurator aici.

Sau poti consulta lista noastra de cadouri de Craciun pe care o gasesti aici.