Politica de confidentialitate & Politica privind utilizarea modulelor cookie

Informatii Generale

Siguranța și confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările noastre principale.

Scopul prezentului document este de a vă informa cu privire la datele cu caracter personal pe care le prelucrăm, scopul pentru care le prelucrăm și modul în care le utilizăm.

Website-ul felicitarium.ro colectează informaţii de la utilizatorii săi prin următoarele canale: în mod direct de la utilizator, din rapoartele traficului inregistrat pe serverul pe care se găzduieşte website-ul sau de la serviciul extern Google Analytics. Website-ul mai captează informaţii şi prin intermediul cookie-urilor.

Datele cu caracter personal pe care le prelucram

Website-ul felicitarium.ro colectează adresele de email doar atunci când utilizatorul doreşte acest lucru şi se abonează în zonele de abonare care apar pe website. Adresele de email sunt păstrate în confidențialitate, cu scopul strict de a răspunde la solicitări şi de a continua eventuala corespondenţă.

Va asiguram că adresa dumneavoastra de email folosita pe site nu va fi înstrăinată către terțe părti.

Atunci când vă abonați la newsletter vă cerem adresa de email pentru a vă putea trimite înștiințări privind articolele noi și alte informații pe care le consideram a fi relevante.

Aveți oricând opțiunea de a opta pentru ștergerea datelor dumneavoastra din baza noastră de date.

Scopul prelucrarii datelor

Folosim datele de contact cu scopul:

  • de a răspunde solicitărilor dumneavoastră comunicate fie prin comentarii sau în mod direct folosind adresa noastră de e-mail.
  • in scopul analizării datelor de acces ale vizitatorilor pentru îmbunătățirea site-ului nostru și a experienței de utilizare a vizitatorilor
  • prezentarii serviciilor și produselor noastre (e.g. marketing)

Modul in care utilizam datele

Datele sunt utilizate pentru a raspunde comentariile sau intrebarile pe care le aveti, folosind adresa de email si pentru a va putea trimite instiintari privind articolele noi si alte informatii pe care le consideram a fi relevante.

Tranferul de date

Datele sunt prelucrate doar de felicitarium.ro.

Datele personale nu sunt distribuite altor entități private pentru a fi folosite.

Securizarea si criptarea datelor

Utilizăm standardele acceptate general în domeniu în ceea ce privește securitatea păstrării datelor, acolo unde este cazul și în ceea ce privește criptarea lor. Vă vom anunța imediat ce descoperim accesarea datelor de persoane neautorizate.

  • Persoanele care au acces si pot utiliza datele prelucrate
    • Administratorii acestui website, care pot fi contactati oricand la adresa [email protected]
       
  • Perioada de stocare a datelor cu caracter personal
    • Stocăm datele cu caracter personal doar pe perioada necesară îndeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 5 ani de la ultima interacțiune cu noi.
    • După încheierea perioadei, datele cu caracter personal vor fi distruse sau șterse din sistemele informatice, menționăm faptul că în anumite situații expres reglementate, stocăm datele pe perioada care ne este impusă de lege.

Drepturile cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate

Potrivit GDPR, în calitate de persoană vizată beneficiați de un cumul de drepturi, respectiv:

  • Dreptul la informare și acces la date cu caracter personal: dreptul de a obține o confirmare a faptului că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care vă privesc și, în caz afirmativ, acces la datele respective.
  • Dreptul la rectificare: dreptul de a solicita Operatorului și de a obține, fără întarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care vă privesc și/sau de a obține completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete.
  • Dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”): dreptul de a obține ștergerea datelor cu caracter personal care vă privesc, fără întarzieri nejustificate, în cazul în care se aplică anumite motive menționate în GDPR.
  • Dreptul la restricționarea prelucrării: dreptul de a obține restricționarea prelucrării în anumite cazuri.
  • Dreptul la portabilitatea datelor: dreptul de a primi datele cu caracter personal care vă privesc și de a le transmite către un al operator.
  • Dreptul la opoziție: dreptul de a vă opune în orice moment prelucrării datelor cu caracter personal care vă privesc, în conditiile GDPR.
  • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care vă privesc sau vă afectează în mod similar într-o măsură semnificativă.
  • Dreptul să vă adresați printr-o plângere Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) în situația în care considerați că datele dumneavoastră nu au fost prelucrate în conformitate cu prevederile legale.

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal:

Bld. General Gheorghe Magheru 28-30,

010336, Bucuresti,

Romania

Tel: 031 805 9211

www.dataprotection.ro

Pentru exercitarea acestor drepturi vă rugăm să ne transmiteți o cerere scrisă, datată și semnată de dvs. folosind următoarele date de contact:

Cererile transmise la adresele menționate anterior vor fi soluționate în maxim 15 zile lucrătoare de la primirea acestora. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit în funcție de diferite aspecte, precum complexitatea cererii sau numărul mare de cereri primite.

Actualizarea politicii de confidentialitate

Ne rezervăm dreptul ca, în mod discreționar, să adăugăm, să modificăm sau să eliminăm în viitor elemente din această Politică de Confidențialitate pentru a ne asigura că informațiile conținute furnizează o informare relevantă și adecvată cu privire la colectarea și procesarea de către noi a datelor dvs. personale.

Politica privind utilizarea modulelor cookie

Ce reprezinta modulele cookie?

Modulele cookie sunt mici fişiere text care sunt stocate pe echipamentul tău (computer sau dispozitiv mobil) atunci când accesezi anumite site-uri web.

De ce utilizam module cookie sau tehnici similare?

Utilizăm module cookie sau tehnici similare doar în interiorul softului, pentru a permite o navigare mai bună, mai utilă si plăcuta a utilizatorului între diferitele secțiuni. Nu păstram istoricul activității utilizatorului după părăsirea softului și nici în legătură cu activitatea persoanei în afara softului de la adresa felicitarium.ro.

Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de către un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Firefox, Opera, Safari, Chrome etc.)

Gestionarea sau dezactivarea modulelor cookie

Puteți decide ștergerea cookie-urilor sau oprirea scrierii lor din fereastra pop-up din site-ul nostru folosind setările browserului.

Majoritatea browserelor vă permit:

  • să vedeți ce cookie-uri aveți și să le ștergeți în mod individual
  • să blocați cookie-uri ale unor terțe părți
  • să blocați cookie-uri ale anumitor site-uri
  • să blocați setarea tuturor cookie-urilor
  • să ștergeți toate cookie-urile atunci când închideți browserul

Dacă dezactivezi toate modulele (noastre) cookie din setările browserului, este posibil ca anumite secţiuni sau funcţii ale site-urilor noastre web să nu funcţioneze, deoarece browserul ne poate împiedica să setăm module cookie necesare pentru funcţionarea site-ului.

Prin urmare, îți recomandăm nu să dezactivezi toate modulele cookie din browserul web.

În lista de mai jos poţi găsi mai multe informaţii despre cum să dezactivezi modulele cookie sau cum să gestionezi setările modulelor cookie pentru browserul pe care îl utilizezi: