Revelion 2021 Romania | Urari

Revelion 2021 Romania: Noaptea de Revelion este magică. La cumpana dintre ani privim cu nostalgie spre anul care se incheie si cu speranta spre anul care sta sa inceapa. Revelionul este momentul in care ne adunam impreuna cu cei dragi in jurul mesei. Traditia noptii dintre ani provine tocmai de la masa imbelsugata, denumita réveil (trezire) pentru ca participarea la aceasta inseamna tocmai a sta treaz pana dupa miezul noptii si pana aproape de ivirea zorilor. Noaptea de Revelion este bogata in traditii si obiceiuri specifice fiecarei tari, fiind incununata cu mult asteptatul foc de articifii ce lumineaza un nou inceput, o noua sansa.

In noaptea de Revelion 2021 Romania bucura-i pe cei dragi cu un mesaj special, venit din suflet. Am pregatit cele mai frumose urari de bine, belsug si fericire.

12 luni de iubire,
52 saptamani de bucurie,
365 zile de noroc,
8760 ore de sanatate,
52600 minute de pace
3153600 secunde de fericire! 
La multi ani!

Urari de Revelion 2021 Romania

Noaptea magica de Revelion sa urzeazca pentru voi un An Nou plin de realizari, fericire si sanatate! La multi ani, dragi prieteni!

 Lasa clopotele sa sune 
 Să înceapă noul an
 Plin de bucurie, sanatate si multi bani.
 An Nou fericit! 

Anul Nou sa va gaseasca mai fericiti, mai sanatosi si mai bucurosi ca oricand. Dumnezeu sa reverse peste voi in noul an care vine cele mai de pret daruri ale sale! La multi ani!

Revelion 2021 Romania

Fericirea este dorinta mea pentru tine anul care vine. Succesul sa te insoteasca in fiecare lucru pe care ti-l propui anul urmator. An Nou Fericit!

Pe masura ce pasiti in acest nou an, fiti suficient de indrazneti pentru a crede in binele care a fost pregatit pentru voi de Sus. La multi ani!

Anul Nou aduce alte oportunități, descoperiți-le  si profitati de ele. Calea voatra sa fie cea a succesului si a belsugului. La multi ani!

Mesaje de Revelion

Un nou an, o noua zi pentru a infaptui tot ce va doriti. Visati, sperati si indrazniti in noul an care care ni se asterne in fata. Un An Nou Fericit!

Cat de binecuvantati suntem sa vedem inca un An Nou. Sper ca anul tau va fi plin de satatate, fericire si oportunitati! La multi ani, drag prieten!

Prietenii ca tine aduc fericire pe tot parcursul anului. Sa ai un An Nou fericit!

In noul an, mainile noastre sa fie intotdeauna ntinse spre prietenie. La multi ani!

Pentru toti prietenii mei, sa aveti un An Nou spectaculos!

Anul acesta nu ar fi fost la fel de bun fara tine, drag prieten. Iti multumesc ca ai fost alaturi de mine si iti doresc un An Nou fericit si bogat!

Trecutul nu mai poate fi schimbat, insa viitorul este al tau! Priveste increzator spre noul an. La multi!

Cea mai buna tinuta de Anul Nou este zambetul tău. An nou fericit!

Învață din trecut pentru a putea fi pregătit pentru viitor. Anul nou care vine sa iti aduca speranta, curaj si feiricire. La multi ani!

Afara vechi, inautru nou; Fie ca tu sa fii impacat cu trecutul si optimist pentru viitor. An nou plin de bucurii!

Vechiul se pregateste sa apuna,
Noul sa aduca zile vesele;
Traiti-va visele
Viața sa va fie mai buna!
An Nou fericit!

Va doresc succes, fericire si prosperitate in noul an! La multi ani!

Felicitari de Anul Nou

Revelion 2021 Romania

Chiar daca noptile vor fi intunecate, zilele vor fi stralucitoare. Sper ca Anul Nou sa-ti fie plin de dragoste si lumina! La multi ani!

Sa se incheie anul vechi si sa inceapă noul an cu toate binecuvantarile din lume. An Nou imbelsugat si fericit!

Fie ca noul an sa va aduca noi tinte de atins, fericire noua si binecuvantari noi.

Va doresc un Nou An incarcat de satisfactii si impliniri!

Noul an sa aduca in viata voastra toate lucrurile bune pe care le meritati cu adevarat. Am trecut printr-un an plin de provocari, dar, cu siguranta, anul viitor va fi cu mult mai bun!La multi ani!

A mai trecut un an. A mai venit un an. Fie ca multe lucruri extraordinare sa te astepte in Noul an! La multi ani cu sanatate!

De Revelion 2021 Romania ii poti surprinde pe cei dragi cu un dar special: un calendar personalizat . Alege-l pe cel potrivit de aici.

La Multi Ani 2021

Revelion 2021 Romania: Anul care vine este plin de oportunitati si noi aventuri ce asteapta sa fie explorate; sperantele noastre se indreapta spre implinirea cu succes a tot ceea ce  aduce viitorul.

Revelion 2021 Romania
Revelion 2021 Romania

 „Invata de ieri, traieste pentru azi, spera pentru maine.” —Albert Einstein

 

„Mergeti cu incredere in directia viselor voastre.” —Henry David Thoraeu

 

„Secretul schimbarii este sa va concentrati toata energia, nu pe lupta cu vechiul, ci pe construirea noului.” -Socrate

„Fa un salt de credinta si incepe acest nou an minunat prin speranta”. —Sarah Ban Breathnach

 

„Anul Nou este un tablou înca  nepictat; o cale care nu a fost inca umblata; o aripa ce inca nu a fost intinsa spre zbor! Lucrurile nu s-au intamplat inca! Inainte ca ceasul sa bata de ora douasprezece, amintiti-va ca sunteti binecuvantat cu vointa de a va remodela viata! ” ―Mehmet Murat Ildan

„Fiecare inceput  vine de la un alt sfarsit de inceput”. —Seneca

 

„Nu gasesti viata fericita. Tu reusesti! ” —Camilla Eyring Kimball

 

„Cand viata este dulce, multumeste si sarbatoreste. Cand viata este amara, multumeste si cresti! ” —Shauna Niequist

 

„Si dintr-o data stii: este timpul sa incepi ceva nou si sa ai incredere in magia inceputurilor.” —Meister Eckhart

„Acceptarea face un sol fertil incredibil pentru semințele schimbării.”- Steve Maraboli

„Nu judecați în fiecare zi după recolta pe care o culegeți, ci după semințele pe care le plantați.”- Robert Louis Stevenson

„Petrecem 1 ianuarie plimbandu-neprin vietile noastre, camera cu camera, intocmind o lista a lucrurilor de facut, crapaturi care trebuie reparate. Poate anul acesta, pentru a echilibra lista, ar trebui sa ne plimbam prin camerele vietii noastre … nu cautand defecte, ci potential. ” —Ellen Goodman

 

„In ajunul Anului Nou toata lumea sarbatoreste faptul ca o data se schimba. Sa sarbatorim datele la care schimbam lumea. ” ―Akilnathan Logeswaran

 

„Nu trai acelasi an de 75; spune-i viata.” —Robin Sharma

 

„Fie ca dorinta noastra de Anul Nou sa fie urmatoarea: vom fi acolo unul pentru celalalt, ca membri ai umanitatii, in cel mai bun sens al cuvantului.” —Göran Persson

In Noul An ce vine lasati-va visele sa zboare! Echipa Felicitarium.ro va ureza un An Nou in care sa triumfe binele si fericirea!

Mai multe idei de mesaje potrivite pentru sarbatorile de peste an gasiti aici.

Va lasam cateva sugestii pentru pregatirea mesei de revelion.