Urari de Mos Nicolae 2020 – Sf Nicolae

Sf. Nicolae: Unul dintre cele mai frumoase gesturi pe care le poți face pentru cei dragi este sa le transmiti gandurile tale cu ocazia onomasticii, prin niste urari de Mos Nicolae.

Sfantul Nicolae e tare ghidus
Nuielusa o pune-n ghete acus 
Dar tu ai fost cuminte 
Sanatate, voiosie si bogatie iti trimite. 
La multi ani!

Am pregatit pentru tine cele mai emotionante felicitari, mesaje si urari de Mos Nicolae.

Urari de Mos Nicolae

Mos Nicolae sa iti umple ghetutele cu cele mai de seama daruri: sanatate, bucurie, fericire. La multi ani!

urari de mos nicolae

Sfantul Nicolae sa te ocroteasca, sa iti daruiasca sanatate, belsug și momente speciale alaturi de cei dragi! La multi ani, Nicolae/ Nicoleta.

Pregateste-ti cu veselie ghetutele! Anul acesta Mos Nicoale este foarte incarcat. Iti aduce sanatate, fericire, zile imbelsugate și noroc! La multi ani!

Magia acestei zile de 6 decembrie sa reverse asupra ta in fiecare moment al anului. Sf Nicolae sa-ti daruiasca sanatatea cea fara de preț, bucuria cea nemasurabila și implinirea celor mai frumoase visuri! La multi ani!

I-am scris Mosului sa-i aduca prietenului meu drag sanatate, liniste si implinire. La multi ani, Nicolae! Sa te bucuri de cat mai multe urari de Mos Nicolae!

Felicitari de Mos Nicolae

Sufletul tau frumos să fie cuprins de armonie și pace, iubirea să te inconjoare cu brațele-i pline de caldura și duioșie, iar norocul să fie cu tine oriunde. La mulți ani, de Sf. Nicolae!

felicitari de mos nicolae

Sufletul tau frumos să fie cuprins de armonie și pace, iubirea să te inconjoare cu brațele-i pline de căldură și duioșie, iar norocul să fie cu tine oriunde. La mulți ani, de Sf. Nicolae!

Anul acesta Mosul e generos 
E ziua unui om frumos 
Toata viata sa fii sanatos, voios si norocos! 
La multi ani, Nicolae!

Sf Nicolae sa-ti calauzeasca fiecare pas pe care-l faci si sa te ocroteasca. La mulți ani binecuvantati!

In viata, sa se rastoarne peste tine un car de NOROC, sa pasesti pe un drum FERICIRE, sa te stropesti din cap până în picioare cu IUBIRE și să fii SĂNĂTOS! La multi ani, Nicolae!

Mesaje de Mos Nicolae

Iubirea sinceră, sanatatea și clipele linistite traite alaturi de cei dragi sunt cele mai de pret cadouri. Sa ti le aduca Mos Nicolae pe toate si ceva in plus. La multi ani cu bucurie, Nicolae!

Drumul tau in viata sa fie presarat cu flori, steaua ta norocoasa sa straluceasca mereu si sa te calauzeasca spre succes. La multi ani sanatosi, Nicoleta!

mesaje de mos nicolae

In aceasta zi speciala va transmit cele mai bune ganduri. Sanatate nemasurata, bucurie neconditionata, punga grea si visuri implinite. La multi ani de Sf Nicolae!

Ghetutele sunt pregatite, afara ninge-ncetisor, in casa este limina si pace. Sa-l asteptam pe Mosul cel bun cu sufletul deschis și inima usoara. La multi ani de Sf Nicolae!

Sf Nicolae sa va daruiasca o viata fericita, sanatate de fier si belsug in casa! Va transmit cu caldura un sincer La multi ani!

La Multi Ani Nicoleta

Sa-ti fie viata numai lumina, cu zile fericite și reusite remarcabile, iar toate dorintele tale sa devina realitate. La multi ani, draga Nicoleta!

la multi ani nicoleta

Iti doresc o viata indelungata, plina de momente fericite alaturi de familie, sanatate si liniste sufleteasca! Un buchet de flori si un sincer La multi ani, Nicoleta! Sa-ti fie telefonul plin de urari de Mos Nicolae!

Mos Nicolae vine la tine de departe pentru a-ți aduce cele mai bogate daruri. Sanatate, bucurie si zile senine. La multi ani, draga Nicoleta!

Daca ti-au placut aceste urari de Mos Nicolae, vezi urarile noastre de Craciun si pe cele de la multi ani:

In cazul in care nu stii ce cadou sa iei, cei de la carturesti vin mereu cu cadouri foarte faine pe care le poti asezona cu aceste urari de Mos Nicolae. Arunca o privire aici.